Design­manual

Booster sin logo er bygget opp med et symbol som er integrert i navnetrekket. Symbolet løsrives sammen med forbokstaven B for å danne et kvadratisk element til avatarer på nett og lignende. Logoen fungerer også som negativ på mørke bakgrunner – eller ved spesielle tekniske begrensninger: som énsfarget eller som omriss.
Last ned logofiler (ZIP 3,4 MB).

Farger

Typografi

Booster bruker en skrifttype som heter Siri fra Letters from Sweden.

The typeface Siri is a labour of love. A love for letters, original and bold, practical and beautiful. … A love for the craft that helps create practical and beautiful typography.

Webfont

Vi bruker en spesialversjon av Siri som er designet for skjerm: Siri Core.

Fontlisens

Fonter er lisensiert til enkeltpersoner og organisasjoner, på samme måte som programvare. Har du behov for å innstallere fontene på din maskin, må du kjøpe egen lisens hos Letters from Sweden for å få filene, samt rettigheter til å bruke dem. (Dette er ikke nødvendig for å bruke grafikk produsert av noen andre.)

Dekor­elementer

Folk

Booster handler om mennesker og vi bruker noen enkle strekfigurer for å fortelle dette. Folkene smiler, snakker sammen og kan kombineres på ulike måter. (Kanskje noen får et morsomt trykk på T-skjorten sin…?!)

Folk

Maskotter

En serie med maskotter som i blant kan holde folkene med selskap. Hovedpersonene på Booster sitt materiell skal være menneskene. Maskottene skal derfor være mindre – og heller ikke brukes for ofte.

Maskotter

Streker

Horisontale og vertikale streker kan brukes til å dele opp layout og som element i illustrasjoner. De kan gjerne komponeres for å gi noe referanse til spill, men dette skal ikke overdrives. Proporsjoner mellom strek og sirkel er for eksempel at 10px strek har 23px diameter sirkel. Ved design i Adobe Illustrator kan det være enklere å bruke stroke med arrowheads (arrow 21 + scale 30%).

Streker

Eksempler på design

Alle disse ulike elementene kan kombineres på forskjellige måter. Her er noen idéer!